Coronainformation

Vi anpassar verksamheten så vi kommer kunna välkomna alla gäster under sommaren, Och följer fortlöpande myndigheters förordningar och riktlinjer.

Anpassningar

Campingtomter, husbilsplatser och stugor är öppna precis som vanligt. Då alla våra tomter är rymliga så har vi ett fullgott avstånd mellan varje ekipage och minimerar på så sätt smittan. Receptionen tar emot max 2 besökare åt gången. Toaletter och dusch finns tillgängliga i familjetoaletterna och det stora servicehuset hålls tills vidare stängt

Våra gäster

Ni ska bete er helt som vanligt, Och att vi håller avstånd till varandra samt personal. Ni ska givetvis stanna hemma om ni har sjukdomssymptom, och har ni varit förkylda eller haft sjukdomssymptom så ska ni vara symptomfria i 48h innan ni checkar in hos oss.

Vår personal

Vi anpassar och förändrar alla rutiner kring hygien för personalen, samt hur vi städar mellan våra besökare, med hänsyn till Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det betyder mer plasthandskar på personalen, tätare städrundor, samt att vi kommer desinfiserar de ytor som går att rengöra mellan gästers vistelse för att nämna några.

Vår avbokningspolicy

Vi följer SCR och STF avbokningsregler. Se din bokningsbekräftelse.